001
Laura Perspicace
Blogger Scrittrice Sceneggiatrice
Slide
05A72993-8318-4F1D-915F-3F23193D36FF
Intervista a Laura Perspicace Мужское – женское Первый канал
PlayPlay
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Ndani në Shqipëri 🇦🇱 – Figli adottivi cercano genitori biologici

Ndani në Shqipëri 🇦🇱

Rosaria shkruan,

Emri dhe mbiemri im i origjinës është Albana Qemalay, kam lindur më 07/03/1985 në Skrapar (Strofike) në Shqipëri.

Kërkoj prindërit e mi biologjikë:

Babai im quhet Selman Qemalay Emri i nënës sime është Tressette Ferasete jetimorja e fundit ka qenë në Vlorë, më pas jam birësuar.

Ju kërkoj të ndani sa më shumë apelin tim që të gjej prindërit e mi biologjikë.

faleminderit


Rispondi