001
Laura Perspicace
Blogger Scrittrice Sceneggiatrice
Slide
05A72993-8318-4F1D-915F-3F23193D36FF
Intervista a Laura Perspicace Мужское – женское Первый канал
PlayPlay
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Nati in Albania – Figli adottivi cercano genitori biologici

Ndani në Shqipëri 🇦🇱

Rosaria shkruan,

Emri dhe mbiemri im i origjinës është Albana Qemalay, kam lindur më 07/03/1985 në Skrapar (Strofike) në Shqipëri.

Kërkoj prindërit e mi biologjikë:

Babai im quhet Selman Qemalay Emri i nënës sime është Tressette Ferasete jetimorja e fundit ka qenë në Vlorë, më pas jam birësuar.

Ju kërkoj të ndani sa më shumë apelin tim që të gjej prindërit e mi biologjikë.

faleminderit


Ndarja maksimale në Shqipëri 🇦🇱 ❣️❣️❣️

Semi Panajoti (mbiemrin e origjinës) shkruan,

unë kam lindur në 24/03/1993 në Sarandë (Shqipëria).

Nëna ime biologjike quhet Vasilika, babai im biologjik Petrit.

Unë kërkoj nga ju që të ndani apelin tim sa më shumë që të jetë e mundur, në mënyrë që të gjej prindërit e mi biologjikë.

Falënderim


Terremoto in Albania 🇦🇱

Terremoto  di magnitudo 6.5 ha colpito la costa settentrionale, vicino Durazzo 🇦🇱, centinaia di feriti e 13 morti circa.

Una tragedia che colpisce tutti i cittadini Albanesi, tanto dolore e paura incombe tra le macerie delle loro Case!!!

Non ci sono parole da poter dire, difronte ad un dolore del genere!!!

Noi della pagina figli adottivi cercano genitori biologici, ci Uniamo solidali al dolore dei familiari che hanno perso i propri cari e le loro abitazioni!!!


Μέγιστο μερίδιο στην Ελλάδα 🇬🇷❣️❣️❣️

Η Ελένη γράφει,

Γεννήθηκα το 28/04/1983 στους Αγίους Σαράντα (Αλβανία).

Το όνομα του πατέρα μου είναι το Χρίστο Πάπας γεννήθηκε το 04/12/1960 στην Αλβανία.

Το όνομα της μητέρας μου είναι Βιολέτα Πάπας γεννημένη το 28/08/1967 στην Αλβανία.

‘ Κουσα ότι ζουν στην Ελλάδα στη Νέα Πέραμος.

Σας ζητώ να μοιραστείτε την έκκλησή μου όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να μπορώ να τις βρω.

ΕυχαριστούμεNdani në Shqipëri 🇦🇱

Rosaria shkruan,

emri im dhe mbiemri i origjinës është Albana qemalaj Unë kam lindur 07/03/1985 në Shqipëri.

Unë jam duke kërkuar për prindërit e mi biologjikë:

Emri í atit Yelmans
EMRI I nenes

Tressette Emri i nënës.

Të çojë në Shqipëri.

falënderim