Ndarja maksimale në Shkup Maqedoni 🇲🇰 ‼️

Alex shkruan,

Emri im është Aleksandra Amet Unë kam lindur në Shkup, Maqedoni në 7/12/2002.
Prej ditës kur kam lindur kam qëndruar 11 ditë në spital dhe më pas më kanë dërguar në shtëpinë e fëmijës “shtëpi për foshnje dhe fëmijë” në Manastir. Pas 3 vitesh u birësova në Itali.
Do të doja të gjeja familjen time


Rispondi